0470/087333 of 070/087334 info@cosmedics.be

THINK ORANGE

Onze think orange is een vitamineC peeling, op maat gemaakt door Dr. Anthone. Hij combineert al het goede van vitC met de meest doeltreffende procedures voor een schitterend resultaat. Waarom nog wachten – nu is de ideale tijd voor deze peel! Lees verder waarom.

Steringrediënt vitamineC

VitamineC is een van de mooimakers van uw huid. Het is een allrounder, die zowel invloed heeft op stevigheid (lees) als op teint. Bovendien beschermt het uw huid tegen kwalijke invloeden van buitenaf en is het een ideale detox tijdens warme maanden.

Bescherming en detox

VitamineC is een sterke antioxidant. Antioxidanten beschermen ons tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die onze cellen beschadigen. Ze breken collageen en elastine af, waardoor onze huid sneller veroudert. Ze ontstaan door vervuiling, roken, medicijngebruik, maar ook  door schadelijke UV stralen van de zon. Met een vitC kuur kan je huid zich ontdoen van vrije radicalen en voldoende reserve opbouwen om weer optimaal weerbaar te zijn.

lees ook : antioxidanten en vrije radicalen

De driedubbele actie van de think orange peeling

  • vitC peeling: de peel ontdoet zich van de laag dode huidcellen en de giftige stoffen van buitenaf en maakt uw huid zacht en doorlaatbaar
  • insluizen serum: vitamineC dringt diep door in uw huid en zorgt daar voor de vorming van antioxidanten voor een optimale bescherming
  • led : dit licht stimuleert collageenproductie en gaat hyperpigmentatie tegen

Waarom nu?

In de zomer moet je huid beter beschermd worden omdat de zon zo sterk is. Er moet ook harder gewerkt worden door die extra vorming van vrije radicalen. De peel helpt hier een handje. Het vaagt de boosdoeners weg en bouwt een muur van bescherming tegen nieuwe aanvallen.

Een beetje extra kan geen kwaad

Overweeg eens een vitamineC serum of crème in je dagelijkse beauty-routine. Dit versterkt het effect van de zonbescherming die je gebruikt en maakt bovendien je huid egaler. Zeker geen geldverspilling, als je het mij vraagt.

lees ook : huidverstevigende cosmetica