0470/087333 of 070/087334 info@cosmedics.be

ESTHETIEK

GELAAT EN LICHAAM

THUISBEHANDELING

VITAMINE A

De beste anti aging thuisbehandeling is vitamine A zuur als nachtcrème. De crème van medicinale sterkte is zeer doeltreffend in de bestrijding van fijne lijntjes, pigment, acne, … Meer weten over de vitA crème? Maak een afspraak voor een gesprek over huidverzorging.

 PRP CREME

PRP kan ook toegevoegd worden aan een crème voor thuisbehandeling. Er wordt voor u een crème op maat gemaakt, die u (bewaring in de ijskast) maximum 3 maanden kan gebruiken. PRP-crème werkt ontstekinsremmend, en stimuleert de aanmaak van collageen. Meer info? Maak een afspraak.

COMBI LED-PRP

De werking van de PRP-crème wordt extra gestimuleerd in combinatie met een LED-masker. Rood ledlicht werkt anti-aging en zal de groeifactoren in de PRP-crème aanzetten tot maximale werking, met als resultaat een gezonde, stevige huid. Meer info? Maak een afspraak.

ESTHETIEK GELAAT

SPIERONTSPANNER

PDO draadlift

Botuline toxine, ook gekend als spierontspanners of in de volksmond als botox, geeft spieren rust. Hierdoor kan de stof gebruikt worden om dynamische rimpels te behandelen. Botuline wordt vooral gebruikt voor de fronsrimpel en  kraaienpootjes, maar kan op nog veel andere vlakken ingezet worden.

FILLER

PDO draadlift

Filler vult, zoals het woord zelf zegt, groeven op. Hierdoor is het een uitstekend middel om volumeverlies op te vangen en om  rimpels terug glad te strijken. Verder kan filler ook gebruikt worden om meer volume te creëren in de lippen.

PDO DRAAD

PDO draadlift

PDO draad kan gebruikt worden om collageen te stimuleren en rimpels minder zichtbaar te maken. Met een draadlift kan verslapte huid gelift worden. Ideaal bij de behandeling van hamsterwangen en het verzachten van de nasolabiale vouw.

PRP

buisjes met bloed en groeifactoren voor PRP

Bij PRP-PRF behandelingen worden lichaamseigen groeifactoren gebruikt om cellen te herstellen wanneer die aangetast zijn door ouderdom, oxidatieve stress of andere stressoren. Een combinatietherapie met laser, needling, peelings of injectables geeft een prachtige resultaat. De groeifactoren zorgen bovendien voor een kortere hersteltijd..

LASER EN IPL

Laser en IPL (intense pulsed light) worden gebruikt voor huidverbetering en ze werken beide op basis van licht. Een korte lichtimpuls met hoge energie wordt in de huid omgezet naar warmte. Laser en IPL kunnen gebruikt worden voor fijne adertjes, roodheid of pigment, …

HIFU

PDO draadlift

DE HIFU kan gebruikt worden voor rimpelvermindering, verstrakking van de slappe huid in de nek (ook wel kalkoenhals genoemd), het liften van de wangen, wenkbrauwen en oogleden, verstrakking van het decolleté en voor de verbetering van de kaaklijn. Bij milde huidverslapping is slechts 1 behandeling jaarlijks voldoende.

ESTHETIEK LICHAAM

ONDA

De ONDA Coolwaves™ behandeling is dé oplossing voor plaatselijk vet, sinaasappelhuid en huidverslapping, en dit zowel voor mannen en vrouwen. Het is een snelle en pijnloze manier om je lichaam strakker te krijgen. De behandeling kan overal op het lichaam worden toegepast (bv. de armen, dijen, buik, rug, benen enz.) met uitzondering van het aangezicht.

PMU

fijne spataders op been

Met de leeftijd worden wenkbrauwen en lippen dunner en lichter. Hierdoor verdwijnt het contrast in ons gezicht. Via permanente make-up kan dit contrast terug verhoogd worden. Bij Cosmedics kiezen we voor een natuurlijk uitzicht met natuurlijke kleuren en technieken, waardoor het resultaat mooi maar onopvallend is. Wij benaderen uw natuurlijk haar- en lippenkleur zo goed mogelijk.

TATTOO LASEREN

tattoo verwijdering

Een tatoeage verwijder je op een veilige manier door middel van lasertherapie. Na elke behandeling zal de tattoo een beetje meer vervagen tot hij bijna volledig is verdwenen. Het aantal behandelingen varieert naargelang de tattoo, met tussenpozen van een 6-tal weken om de huid te laten genezen.

SPATADERS

fijne spataders op been

Ons lichaam bestaat uit talloze bloedvaten.  Indien de vaatwanden verzwakt zijn, kunnen deze zichtbaar worden als fijne lichtrode tot donkerpaarse lijntjes. In het gelaat spreken we van couperose, maar ook op de rest van het lichaam kunnen fijne adertjes voorkomen. Ze zijn onschadelijk en kunnen zonder problemen worden verwijderd.

PEDICURE

fijne spataders op been

Bij een pedicure worden de voeten tot in de puntjes verzorgd. Onze medisch pedicure kan nagels knippen, eelt en likdoorns verwijderen, schimmelnagels behandelen, enz. Maak een afspraak via de online agenda.

AFSPRAAK

Stationsstraat 151

2235 Hulshout/Westmeerbeek

0470/087333 – 0470/087334

info@cosmedics.be

Altijd op afspraak