Alles voor het

haar

Regeneratieve behandelingen

 

buisjes met bloed en groeifactoren voor PRP

PRP-PRF

REGENERATIEVE  haarbehandelingen

Zet je natuurlijke groeifactoren aan het werk!

Met PRP-PRF behandelingen worden lichaamseigen groeifactoren gebruikt om cellen te herstellen en vernieuwen. Een combinatietherapie met laser, needling of hyaluron geeft een prachtige resultaat.

Door de combinatie met de topische haarlotion wordt het oude haar behouden en nieuwe haargroei gestimuleerd.

DNA

Laat een lotion op maat maken via een DNA-test

De topische lotion is een must bij Androgene Alopecia om haaruitval te voorkomen. Maar niet iedereen reageert op dezelfde manier op de werkzame bestanddelen. Door de DNA-test weet je welke ingrediënten voor jou het meest doeltreffend zijn en kan je lotion volledig op maat worden gemaakt.

mooie vrouw die geinjecteerd wordt in gezicht

DNA-test

mooie vrouw met klei op gezicht en hals

HAARLOTION

topische lotion

Voorkom haaruitval en stimuleer haargroei met de medicinale lotion

Haaruitval kan enkel afgeremd worden met geneesmiddelen zoals finasteride. In pilvorm zijn er een aantal bijwerkingen waardoor patiënten eerder terughoudend zijn. In een topische vorm, dus in een lotion, zijn er minder bijwerkingen en het resultaat is even goed. De wetenschappelijke onderbouwing hiervan vind U hier : artikel 1  –  artikel 2  –  artikel 3  –  artikel 4

FUE

Haartransplantatie onder lokale verdoving

Androgene Alopecia veroorzaakt een zeer kenmerkende kaalheid bij mannen. De haren bovenop het hoofd verdwijnen langzamerhand tot er slechts een band om het hoofd overblijft. Met de FUE-methode kunnen haren uit de niet-aangetaste zone getransplanteerd worden naar de bovenkant en de slapen. Na genezing is het hoofd opnieuw grotendeels bedekt in de getransplanteerde zones.

De FUE-methode gebeurt onder lokale verdoving, de haren worden een voor een getransplanteerd en het genezingsproces duurt slechts enkele weken.

PDO draadlift

FUE

mooie vrouw met klei op gezicht en hals

BIOFIBRE

Biofibre

Implantatie van synthetische vezels

Voor vrouwen is de FUE techniek minder geschikt. Daarom is de Biofibre techniek ontwikkeld. Het zijn synthetische vezels die in de hoofdhuid worden ingebracht. Je kan er mee zwemmen, naar de kapper gaan, …

Deze techniek is ideaal voor vrouwen met diffuus haarverlies om het haar terug voller te laten lijken.