0470/087333 of 070/087334 info@cosmedics.be

HAAR EN HAARVERLIES

PREVENTIE

MEDICATIE

Androgeen of hormonaal haarverlies kan alleen vorkomen worden via medicatie. De meest voorkomende zijn finasteride of dutasteride als anti-androgeen en minoxidil om haargroei te stimuleren. U kan bij Cosmedics terecht met al uw vragen aangaande de juiste medicatie om haarverlies te voorkomen.

DNA TEST

Niet iedereen reageert hetzelfde op de werkzame actieve bestanddelen van medicatie tegen haarverlies. Met een DNA-test kan nagegaan worden welke stoffen voor jou het meeste resultaat zullen geven. De DNA test is eenvoudig en kan zelfs thuis afgenomen worden. Stuur ons een mailtje, dan bezorgen wij u alle info die u hiervoor nodig heeft.

TRICHOSCOPIE

Met een trichoscopie kunnen we de effectiviteit van de haarmedicatie opvolgen. Het toestel kan een analyse maken in realtime van het aantal follikels per cm², het aantal haren in groei- of rustfase, kwaliteit van de haren, … Een trichoscopie is snel, er moeten geen haren geknipt of getrokken worden, en u kan de beelden via mail ontvangen.

HAARGROEI STIMULEREN

PRP

buisjes met bloed en groeifactoren voor PRP

Met PRP-PRF behandelingen worden lichaamseigen groeifactoren gebruikt om cellen te herstellen en vernieuwen. Hierdoor wordt nieuwe haargroei gestimuleerd en zal het haar ook dikker en gezonder zijn.

Een PRP behandeling is aangeraden bij dunner wordend haar, maar is ook zeer effectief om het haar in optimale conditie te brengen voor een FUE.

REGENERA

PDO draadlift

De regenera maakt gebruik van stamceltechnologie. Tijdens de behandeling worden, onder lokale verdoving, enkele haarfollikels weggenomen. Na verwerking in de regenera machine, worden ze opnieuw in de hoofdhuid geïnjecteerd. De suspensie van groeifactoren, stamcellen en voorlopercellen is zeer krachtig en stimuleert de haargroei enorm.

HAAR FILLER

Deze behandeling is vooral voor droog, verzwakt of dun haar. De peptiden maken de follikels gezonder, waardoor de haren terug sterker en gezonder zullen worden.

HAARVERLIES HERSTELLEN

FUE

Een haartansplantatie met eigen donorhaar. Bij Cosmedics kan dit zowel geschoren, deels geschoren, als niet-geschoren. Deze laatste methode maakt de transplantatie ook zeer toegnakelijk voor vrouwen of voor mannen die geen lange tijd met een geschoren hoofd willen of kunnen rondlopen.

BIOFIBRE

PDO draadlift

Indien er te weinig donorhaar aanwezig is, is een transplantatie met synthetisch haar mogelijk. Het haar is haast niet te onderscheiden van echt haar. Het kan gebruikt worden voor indichting of om grotere, kale zones te bedekken. Deze methode is niet voor iedereen geschikt. Vraag meer informatie of plan een afspraak in bij dr. Anthone.

PIGMENTATIE

Indien er geen mogelijkheid is om te transplanteren, kan haarpigmentatie een oplossing zijn. Met deze techniek wordt de illusie van haarstoppels gecreëerd.

Haarpigmentatie is ook mogelijk om optische dichtheid te creëren bij dunner wordend haar.

Stationsstraat 151

2235 Hulshout/Westmeerbeek

0470/087333 – 0470/087334

info@cosmedics.be

Altijd op afspraak