0470/087333 of 070/087334 info@cosmedics.be

Mesotherapie tegen haaruitval België

Zoekt u informatie over mesotherapie haar België? We associëren een volle, weelderige haardos met een goede gezondheid, jeugdigheid en een aantrekkelijke uitstraling. De samenleving hecht belang aan een gezonde haardos en we vinden haargroei een vanzelfsprekendheid. Als gevolg hiervan heeft haarverlies, ongeacht uw leeftijd of geslacht, een grote invloed op uw zelfvertrouwen. De specialisten van Cosmedics nemen haarverlies en professionele haarrestauratie serieus. We combineren medische kennis en geavanceerde esthetische behandelingen om uw zelfvertrouwen en welzijn te herstellen. Mesotherapie haar België is een niet-chirurgische ingreep om haarverlies te verminderen en de haargroei te verbeteren.

Haarverlies verminderen met mesotherapie tegen haaruitval België

Helaas bent u niet de enige die last heeft van haaruitval. Haar dat uitdunt, maar ook inhammen die dieper worden zijn de dagelijkse realiteit voor zowel vrouwen als mannen. Omdat haaruitval verschillende oorzaken heeft, zoals erfelijkheid, stress, verkeerde voeding, medische behandelingen, medicijnen en hormonale schommelingen is er geen standaard behandeling. Haarverlies stopt niet altijd vanzelf en het is belangrijk om actie te ondernemen, zodra u merkt dat het dagelijkse haarverlies groter is dan gebruikelijk. Naast vrij verkrijgbare producten die beloven haarverlies te stoppen en de haargroei te versterken, zijn er ook bewezen behandeltechnieken zoals mesotherapie beschikbaar.

Werkzame bestanddelen en groeifactoren

Mesotherapie is een behandeling die zich richt op het stimuleren van de haarzakjes en de doorbloeding van de hoofdhuid. Bij de procedure injecteert dr. Nancy Anthone met een mesogun of dermaroller een combinatie van vitamines, mineralen, aminozuren, plantenextracten en geneesmiddelen in de hoofdhuid. De werkzame bestanddelen komen direct bij de haarzakjes terecht en bevorderen nieuwe haargroei.

Doelstelling van mesotherapie bij haarverlies

Het doel van mesotherapie varieert en is afhankelijk van de oorzaak van het haarverlies waar u mee te maken heeft. In veel gevallen heeft de behandeling als doel om:

  • Haarverlies verminderen.
  • De haargroei bevorderen door inactieve haarzakjes te stimuleren.
  • Versterken van het haar met essentiële voedingsstoffen.

Mesotherapie behandelkuur

Mesotherapie is typisch een behandeling die bij iedereen anders is. Waarom? Omdat de oorzaken van haarverlies variëren en omdat haaruitval bij de een uitgebreider is dan bij een ander. Om de beste resultaten te zien, krijgt u het advies om een mesotherapie kuur toe te laten passen. Over het algemeen duurt een sessie 30 tot 45 minuten. Een kuur bestaat uit gemiddeld 3 tot 8 of meer behandelingen. De frequentie van de sessies is in het begin van de kuur hoger. Verbetering wordt omstreeks de 3e sessie zichtbaar, vanaf dat moment duren de tussenposen langer. Een volledige behandeling duurt vier tot zes maanden.

Unieke samenstelling

Zowel de duur van de behandeling als de frequentie, wordt bij iedereen voorgesteld volgens een individueel behandelplan. Dr. Nancy Anthone stelt de actieve bestanddelen samen na een consult, waarin er met u is gesproken over het haarverlies, de oorzaak, uw voedingspatroon en levensstijl. De arts stelt vragen over uw gezondheid en vraagt of u medicijnen gebruikt. Mesotherapie is een goede oplossing, maar niet altijd de beste behandeling voor mensen die bepaalde aandoeningen en/of ziekten hebben. Mesotherapie injectievloeistof bestaat soms uit meer dan 50 verschillende ingrediënten en bestanddelen. Door injecties vlak onder de hoofdhuid krijgen de haarzakjes een boost en verbetert de doorbloeding.

Kenmerken, voordelen en nadelen mesotherapie

Mesotherapie is een cosmetische behandeling om de haargroei te verbeteren. Artsen werken met combinaties van ingrediënten en injecteren deze in de hoofdhuid. Zo is het mogelijk om zowel kalende plekken als verspreide haaruitval te behandelen. Ondanks de injecties is een sessie niet pijnlijk, dit komt door snelheid van de behandeling. Per sessie zit u 10 tot 30 minuten in de behandelstoel. Mesotherapie gaat de invloed van het dihydrotestosteron hormoon tegen. Het DHT-hormoon is bekend als oorzaak van alopecia androgenetica. Mesotherapie zorgt ervoor dat de haarzakjes langer in de groeifase blijven en daardoor sterkere haren ontwikkelen. Na een aantal sessies ziet u hoe de resultaten zich ontwikkelen en verbeteren.

Voordelen mesotherapie tegen haaruitval in België

Mesotherapie is een geweldige, niet-chirurgische behandeling voor haarverlies. Het is een uitstekende oplossing voor mensen die kampen met beginnend haarverlies, maar ook mensen die geen operatieve ingreep willen, hebben baat bij mesotherapie. Na een uitgebreid consult bij dr. Nancy Anthone krijgt u een persoonlijk behandelschema, waarin het verloop van de sessie duidelijk is uitgelegd. Omdat een sessie niet langer dan een half uur duurt, is het mogelijk om mesotherapie in uw dagelijkse routine te plannen. Downtime is er niet en de meeste activiteiten zijn gewoon mogelijk. Let wel op dat u de hoofdhuid een dag droog houdt. Mesotherapie is een betaalbare oplossing voor zowel tijdelijk als blijvend haarverlies.

Nadelen mesotherapie tegen haaruitval in België

Niet iedereen is gek op injectienaalden. Omdat deze behandeltechniek met een mesogun gebeurt, kan dit een reden zijn om toch voor een alternatief te kiezen. Mesotherapie bij haarverlies is wetenschappelijk onvoldoende onderzocht om de effectiviteit aan te tonen en de resultaten variëren. Goed om vooraf te weten is dat de resultaten niet blijvend zijn. U heeft jaarlijks nabehandelingen nodig, waardoor u met terugkerende kosten te maken heeft.

Kosten mesotherapie mesotherapie tegen haaruitval in België

De prijzen voor een mesotherapie behandeling zijn variabel. De behandeling gebeurt op maat en sluit aan bij uw persoonlijke behoeften. We gebruiken niet bij iedereen dezelfde ingrediënten en bestanddelen. Ook de gebruikte hoeveelheden en het aantal sessies dat bij een behandelkuur is inbegrepen varieert. We vertellen u alles over mesotherapie als mogelijke oplossing tegen haaruitval tijdens een consult. Is mesotherapie de oplossing waar u naar zoekt? We overhandigen u graag een behandelvoorstel met prijsofferte op maat.

Behandeladvies mesotherapie België

Maak een afspraak voor een gratis consult bij Cosmedics. Onze kliniek bevindt zich in Hulshout/Westmeerbeek, waar het behandelaanbod richt zich op esthetische geneeskunde voor huid & haar. Dr. Nancy Anthone kijkt samen met u naar de behandeling die in uw situatie naar verwachting het meest doeltreffende resultaat geeft. U krijgt informatie over de behandelmethode en de manier waarop een sessie gebeurt. De arts beantwoord uw vragen en laat zien hoe eerdere mesotherapie resultaten eruit zien. Komt u in aanmerking voor mesotherapie bij haarverlies en ontvangt u een behandelplan op maat? In overleg met dr. Anthone plant u de eerste sessie. Een afspraak plant u online of telefonisch via + 32 470087333.

 

Gerelateerde artikelen: