Haartransplantatie België

Twijfelt u of een haartransplantatie België de beste oplossing is voor haarverlies? Bent u gefrustreerd door het terugwijken van de haarlijn of ziet u hoe uw haarkruin verdwijnt? Is een operatie of het gebruik van een haargroeimiddel de juiste keuze? Er zijn veel dingen om te overwegen bij het zoeken van een oplossing voor haaruitval. Naast chirurgische procedures, zijn er behandeltechnieken die minimaal invasief zijn. De eerste stappen op weg naar een vollere haardos zijn een onderzoek en consult bij Dr. Nancy Anthone. Samen bespreekt u de beste opties die passen bij uw persoonlijke doelen en individuele haarverliessituatie. Een haartransplantatie België is een complex proces dat een uniek behandelplan nodig heeft om het optimale voordeel te behalen.

FUE haartransplantatie in België

Alopecia androgenetica, of erfelijke haaruitval. Het begint met een terugwijkende haarlijn, inhammen die merkbaar dieper worden en een kalende kruin. Haaruitval is helaas een veel voorkomend probleem dat bij mannen en vrouwen frustraties en onzekerheid oproept. Haarverlies is van invloed op uw zelfvertrouwen. Gelukkig is het mogelijk om een blijvende oplossing in de vorm van een haartransplantatie toe te laten passen. De haartransplantatie kosten in België wijken niet of nauwelijks af van de tarieven die Nederlandse haarklinieken hanteren. De FUE-methode is een van de meest interessante en gebruikte methoden bij haarherstel. In tegenstelling tot de verouderde FUT-techniek, laat deze methode geen littekens achter.

Individueel extraheren van grafts

Bij een FUE haartransplantatie extraheert Dr. Anthone de losse haarzakjes uit uw donorgebied. Dit is meestal de haarkrans ook bekend als de achterkant en zijkanten van het hoofd.  Deze haarzakjes hebben opmerkelijk genoeg een unieke structuur, waardoor ze niet gevoelig zijn voor het DHT-hormoon dat verantwoordelijk is voor alopecia androgenetica. Bijzonder is dat de eigenschappen niet verloren gaan bij een haartransplantatie. Zo kunnen deze haarzakjes op de kale gebieden nieuwe haargroei ontwikkelen. De omvang en tijdsduur van de ingreep hangt af van het aantal haarzakjes dat is inbegrepen. Tijdens een dagbehandeling kunnen tot ruim 4000 grafts verplaatst worden. Een volledige dagbehandeling duurt 4 tot 8 uur. Omdat Dr. Anthone niet snijdt en/of hechtingen aanbrengt in de huid verloopt het herstel vlot en houdt u geen zichtbare littekens over aan de ingreep.

Vergelijken haartransplantatie kosten

De keuze voor een haartransplantatie komt steeds vaker voor. Verfijning van bestaande behandelmethodes en de ontwikkeling van nieuwe technologieën hebben de ingreep op de kaart van cosmetische behandelmogelijkheden gezet. Cosmedics heeft een korte wachttijd en een uitstekende reputatie. Dokter Nancy Anthone past moderne technieken toe en levert hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een blijvend resultaat. Wanneer u naar de haartransplantatie kosten in België kijkt, dan ziet u dat deze niet of nauwelijks afwijken van die in Nederland. Opvallende verschillen zijn er tussen de Belgische tarieven en tarieven die Turkse haarklinieken aanbieden. Een FUE haartransplantatie in Turkije is voordelig, maar wanneer u alle kosten voor het heen en weer reizen bij de ingreep optelt, is het verschil onder de streep een stuk kleiner dan dat veel mensen verwachten. Dr. Anthone is een ervaren haartransplantatie specialist en lid van de ISHRS.

Voor- en nadelen haartransplantatie kosten in België

Kiezen voor een haartransplantatie in België, betekent dat u vaak niet lang moet reizen om bij de kliniek te komen en na de ingreep gaat u naar huis om in uw eigen omgeving te herstellen. Problemen met de taal doen zich niet voor en u voelt zich meer op uw gemak bij een behandelaar die Nederlands spreekt. Naast deze voordelen, kijkt u naar mogelijke nadelen. Zo is een haartransplantatie in België niet goedkoop. Een gemiddelde FUE-haartransplantatie is beschikbaar vanaf € 3500. Als u deze kosten vergelijkt met bijvoorbeeld Turkse tarieven, dan ziet u dat u op een eenvoudige manier flink kunt besparen. Omdat de kosten voor de ingreep niet automatisch worden vergoed door de mutualiteiten, is een betaalbare procedure aantrekkelijk.

Goedkoop niet altijd het betere alternatief

Toch zitten er haken en ogen om voor een haartransplantatie naar Turkije te gaan. Kiezen voor een haarimplantatie in België geeft meer zekerheden. Vooral als u na de ingreep vragen heeft of last heeft van onbekende klachten, is het fijn om te weten dat de dokter niet ver weg is. Cosmedics biedt een volledige behandeltraject voor een betaalbare prijs. U krijgt advies op maat en in de weken na de operatie volgt dr. Anthone de ontwikkelingen op.

Blijvende resultaten

Het bijzondere van een haarimplantatie is dat het de enige chirurgische ingreep is om de haargroei te herstellen. Dat maakt het een unieke ingreep die helaas niet voor alle vormen van haaruitval een oplossing is. De beste en mooiste resultaten ziet u bij erfelijke haaruitval. Maar verwacht niet direct resultaat. Een haartransplantatie vraagt veel geduld. Pas drie à vier maanden later ziet u nieuwe haargroei tot ontwikkeling komen. Voordat dit gebeurt, is het getransplanteerde haar eerst uitgevallen. Een volledig haartransplantatie traject duurt ruim een jaar. Bij de een komen de resultaten eerder tot ontwikkeling dan bij de ander. Veel hangt af van uw persoonlijke herstelvermogen. De nieuwe haargroei mag naar wens gekamd, geknipt, geverfd en gestyled worden. Resultaten zijn blijvend. Net zoals bij mensen die niet met alopecia androgenetica te maken hebben, neemt de dichtheid van de haargroei met de jaren af.

Kom kennismaken

Wilt u niet langer toekijken hoe uw haardos uitvalt? Heeft u erfelijke haaruitval? Misschien is een haartransplantatie de gewenste oplossing. Maak nu een afspraak voor een gratis consult bij Cosmedics in Hulsthout/Westmeerbeek. Dr. Nancy Anthone praat met u over de problemen die u ervaart door haaruitval en vraagt welke verwachtingen u heeft. Natuurlijk komen uw gezondheid en medische achtergrond aan bod. Sommige chronische aandoeningen, zijn van invloed op uw geschiktheid voor een haartransplantatie. Om de ingreep op verantwoorde en veilige manier toe te passen, kijkt Dr. Anthone naar het totaalplaatje. Geschikte kandidaten krijgen een behandelvoorstel met prijsopgave op maat. Een afspraak maakt u snel online, maar u kunt ook het contactformulier invullen en/of telefonisch contact opnemen. De kliniek is telefonisch bereikbaar op +32 470087333 of +32 470087334. U bent van harte welkom voor deze en andere cosmetische behandelingen.

Gerelateerde artikelen