0470/087333 of 070/087334 info@cosmedics.be

Haartransplantatie Turkije of België

Denkt u na over een haartransplantatie Turkije of België? Turkije is een populaire bestemming voor haartransplantaties en andere cosmetische behandelingen. De combinatie van lage tarieven en all-in pakketten trekken jaarlijks duizenden mensen die een oplossing voor haaruitval zoeken. Positieve ervaringen wisselen zich af met negatieve klanken. Aangeboden pakketten omvatten de kosten van de ingreep, het hotelverblijf, transfers en medicatie. Om de beste haarkliniek in Turkije te kiezen is vooronderzoek nodig. Maak persoonlijk kennis en kijk welke resultaten bereikt zijn. Als u twijfelt tussen een haartransplantatie Turkije of België is het goed om te weten dat lage prijzen niet altijd de beste keuze zijn.

Niveau haartransplantatie Turkije of België

Een haarimplantatie is een operatieve ingreep, waarbij het haar uit het donorgebied verplaatst wordt naar plaatsen ergens anders op het hoofd. Specialisten maken hierbij gebruik van een holle naald om de grafts te extraheren. De ingreep biedt een blijvende oplossing tegen erfelijk haarverlies. Bij de operatie kiest de arts voor het gebruik van haarzakjes die genetisch resistent zijn tegen dihydrotestosteron, DHT, dat alopecia androgenetica veroorzaakt. Turkse haarklinieken bieden de FUE- en DHI-technieken aan, terwijl Belgische specialisten vooral werken met de succesvolle FUE-methode. Turkse haarklinieken staan bekend om de lage behandeltarieven, waardoor veel mensen een haartransplantatie in het buitenland overwegen. Het niveau en de resultaten hangen af van de kennis en kunde van de behandelend haarchirurg. Goed vergelijken is nodig om een teleurstelling te voorkomen.

Kosten onderdeel van de beslissing

Omdat de mutualiteit de kosten van de haartransplantatie niet vergoed, is het logisch dat u kijkt naar de kosten van de procedure. Toch is raadzaam om dit niet als beslissende factor zien. Het is gebruikelijk dat Turkse haarklinieken lagere tarieven bieden. Cosmetische en medische behandelingen zijn snel groeiende industrieën in Turkije, waarbij moderne klinieken gestimuleerd en ondersteund worden door de plaatselijke overheid. Verspreid over het land zijn meer dan 500 haarklinieken actief en het is niet langer vreemd om een ontspannen vakantie te combineren met een haartransplantatie.

Populariteit en onderlinge concurrentie

Met de toenemende bekendheid van de Turkse haarklinieken, neemt ook de onderlinge concurrentie toe. Niet iedere kliniek is geregistreerd en/of erkend door het ministerie van Volksgezondheid. Het verdient gedegen vooronderzoek om de juiste keuze voor een haarkliniek te nemen. Laat een haartransplantatie toepassen door een gespecialiseerde arts die over aantoonbare ervaring beschikt. In realiteit werken Turkse haarklinieken regelmatig met haartransplantatie assistenten die de verschillende delen van de operatie doen. U loopt het risico dat de haarzakjes in de verkeerde groeirichting geplaatst worden, waardoor de haargroei er onnatuurlijk uitziet. Het maakt het bovendien moeilijk om uw haar te stylen. Vraag tijdens een consult naar haartransplantatie voor en na foto’s. Ervaren specialisten laten u graag voorbeelden zien van eerdere ingrepen.

Correctie haartransplantatie

Regelmatig komen bij Cosmedics mensen met de vraag om een slecht haartransplantatie resultaat te corrigeren. Helaas gebeurt het dat resultaten van haartransplantatie in Turkije tegenvallen. In veel gevallen is de haarlijn onnatuurlijk en/of is de verdeling van de grafts verkeerd, waardoor op sommige plaatsen meer haargroei ontstaat dan op andere. De meeste keren is dokter Anthone in staat om eventuele fouten te verbeteren en/of de dichtheid van een haardos te vergroten. Het jammere hiervan zijn de extra kosten. Het geld dat u heeft bespaard door naar Turkije te gaan, geeft u alsnog uit aan een nieuwe ingreep om de resultaten te herstellen

Voordelen haartransplantatie Cosmedics

Er zijn andere voordelen aan het laten toepassen van een haartransplantatie in België bij Cosmedics:

  • Geen communicatieproblemen, we spreken uw taal;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Uw veiligheid en welzijn staan voorop;
  • Direct na de ingreep gaat u terug naar huis;
  • Nazorg is bij het behandeltarief inbegrepen;
  • Behandeling door ISHRS geregistreerde specialist;
  • De kliniek is dichtbij. U hoeft geen vliegreis te ondernemen om naar een consult te gaan;
  • Herstellen doet u in uw eigen vertrouwde thuisomgeving;

Wat uw keuze ook is, Cosmedics moedigt u aan om volledige onderzoek te doen naar de kliniek en specialisten die de ingreep toepassen. Stel vragen zoals wie past de haartransplantatie toe en welke techniek gebruikt een arts? Voor een natuurlijk resultaat kiest u voor een ervaren arts.

Risico’s en nazorg

Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep waar risico’s aan zijn verbonden. Ervaren specialisten stellen uw veiligheid voorop en lichten de bijwerkingen en complicaties voor de operatie toe. Zwellingen en blauwe plekken zijn gekende bijwerkingen, die vanzelf afnemen. Om de kans op bijwerkingen te beperken volgt u de instructies van de arts op. Vermijd lichamelijke inspanningen de eerste weken en laat de hoofdhuid met rust, zodat deze binnen zeven tot tien dagen geneest. Pas op met (contact)sporten en voorkom zweten. Het duurt zes weken voordat u weer alles doet zoals eerder. Weten dat u terug kunt vallen op de kliniek in geval van lichamelijke klachten geeft een veilig gevoel. Als u voor een haartransplantatie in Turkije kiest, is dat niet altijd mogelijk. U bent dan aangewezen op uw huisarts en/of een afspraak op de eerste hulp afdeling.

Langzame ontwikkeling resultaat

De ontwikkeling van een haartransplantatie resultaat duurt lang, zowel in België als in Turkije. Geloof geen haarklinieken en/of specialisten die zeggen dat u binnen een paar dagen tot meerdere weken een volle haardos ontwikkeld. Iedereen herstelt in eigen tempo en het is helaas niet mogelijk om de haargroei te versnellen. Voordat u nieuwe haargroei ziet, valt het getransplanteerde haar uit. Pas vanaf drie tot zes maanden na de ingreep ontstaat haargroei op de transplantatie plaatsen. Na ongeveer een jaar bereikt u het eindresultaat.

Advies haartransplantatie België

Twijfelt u over een haarimplantatie? Vraag advies aan onze specialisten. Cosmedics is een eigentijdse kliniek in Hulshout/Westmeerbeek, waar de FUE-techniek standaard is. We laten u voorbeelden zien van eerder toegepaste haartransplantaties en geven antwoord op de vragen die u heeft. Het consult is uitgebreid en dokter Anthone hoort graag alles over uw gezondheid en eerdere medische ingrepen. Maak een afspraak voor een consult en ontvang een behandelplan met prijsofferte op maat. Een afspraak plant u online, waarna u via e-mail een bevestiging ontvangt. Neemt u liever telefonisch contact op? Cosmedics is bereikbaar op +32470087333.

Gerelateerde artikelen: