0470/087333 of 070/087334 info@cosmedics.be

Haartransplantatie België ervaringen

Zoekt u haartransplantatie België ervaringen? Haarverlies is angstaanjagend. Het herinnert u fijntjes aan het ouder worden. Haaruitval en haarverlies treffen veel mensen. Sommige mensen accepteren haaruitval als onderdeel van lichaamsveroudering, maar anderen hebben hier meer moeite mee en zoeken een passende oplossing. Een haartransplantatie lijkt een logische stap, maar helaas is deze techniek niet geschikt voor elke oorzaak van haaruitval. Lees haartransplantatie België ervaringen, om meer te weten te komen over de enige chirurgische ingreep voor haarherstel.

Alles over haartransplantatie België ervaringen

Nieuwe haargroei is alleen maar een van de haartransplantatie voordelen. Andere kenmerken en voordelen zijn:

  • Natuurlijke haargroei. De nieuwe haargroei ziet er niet uit als een haarwerk. Het is echt haar dat in een natuurlijk patroon groeit.
  • Blijvende resultaten. Een FUE-haartransplantatie heeft blijvend resultaat, de getransplanteerde grafts blijven haren produceren.
  • Minimale uitvaltijd. Na een paar dagen keren de meeste mensen terug naar de dagelijkse routine. U houdt de eerste zes weken rekening met het vermijden van zweten en verricht geen zware inspanningen.
  • Meer zelfvertrouwen. Een succesvolle haartransplantatie geeft uw zelfvertrouwen een boost.

Behandeltraject

België kent een handvol haarchirurgen die succesvol zijn in het toepassen van haartransplantaties. De grafts worden in de juiste groeirichting en onder de juiste hoek in de ontvangstgebieden geïmplanteerd. Een toenemend aantal klinieken presenteert zich en speelt handig in op de toegenomen belangstelling voor deze cosmetische ingreep. Als u ervaringen of reviews leest, ziet u dat een hoge prijs geen indicatie is om de betrouwbaarheid van de kliniek vast te stellen. Het is een dure ingreep, waarbij Cosmedics prijzen vanaf € 3,95 in rekening brengt. Wat u precies betaalt, hangt af van de complexiteit en omvang van de ingreep. Zoek een arts waarbij u een vertrouwd gevoel heeft en staar u niet blind op de ervaring van anderen. Stel bij een consult gerichte vragen en kijk naar punten, zoals:

Wie past de ingreep toe?

Niet overal is het de haarchirurg die de ingreep toepast, maar zijn haartransplantatie assistenten bezig met het oogsten en later implanteren van de grafts. Pas op voor minderwaardige kwaliteit en een teleurstellend resultaat.

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Een haartransplantatie hoort geen lopende band werk te zijn. Het is een behandeling die aandacht en precisie vereist om een mooi resultaat te creëren. Zoek een haarkliniek waarbij het de haarchirurg is die vanaf het begin tot het eind bij de behandeling is betrokken. Zo krijgt u de beste resultaten.

Eerdere resultaten

Vraag tijdens een consult naar haartransplantatie voor en na foto’s. U wilt gedetailleerde foto’s of videoverslagen zien van eerdere behandelingen. Ervaren haartransplantatie specialisten geven een toelichting bij de beelden die ze u tonen.

Reviews en beoordelingen

Tegenwoordig vindt u online reviews over onder andere haartransplantaties. Mensen geven een omschrijving van de behandeling die ze hebben ondergaan en beoordelen zo de haarkliniek en specialist. Het geeft u een idee van de mogelijkheden, terwijl het aan de andere kant belangrijk is om u te realiseren dat iedereen een behandeling op eigen manier ervaart. Wat de een als goed beschouwd, geeft voor de ander misschien een teleurstelling.

De haartransplantatie operatie

Na consultaties bij verschillende haarklinieken heeft u vergelijkingsmateriaal op maat. Dat betekent dat u weet hoeveel grafts nodig zijn voor een mooi en natuurlijk resultaat. De ingreep duurt vier tot acht uur en bij een gemiddelde behandeling verplaatst een haarchirurg 1500 tot 4000 haarzakjes. Het oogsten en implanteren gebeurd met plaatselijke verdovingen, u voelt geen pijn. Bij de keuze voor een ervaren arts, is het de arts die u tijdens de operatie bij praat over de vorderingen. Het eerste gedeelte bestaat uit het extraheren van de grafts en na de middag gebeurt het implanteren. Tussendoor is een lunchpauze voorzien en zijn er korte pauze momenten, zodat u uw benen kunt strekken.

Belang van nazorg

Als u ervaringen leest, probeer dan ook reviews te zoeken waar beeldmateriaal is bijgeplaatst. Deze foto’s en/of video’s geven een idee van hoe de hoofdhuid eruit ziet na de behandeling en hoe het resultaat zich ontwikkeld. Lees hoe anderen zich hebben voorbereid op de periode na de haartransplantatie en welke activiteiten wel of niet gedaan mogen worden. In veel gevallen gaan mensen een week tot tien dagen na de operatie terug aan het werk. Besteed aandacht aan vreemde klachten en neem bij aanhoudende roodheid of zwellingen contact op met de arts. Het is beter om een keer te veel naar de kliniek te bellen, dan een infectie te verwaarlozen met alle gevolgen van dien.

Resultaten

U ziet niet onmiddellijk resultaat. De getransplanteerde haren vallen drie tot vier weken na de operatie uit. Dit is een normaal verschijnsel en niet iets om u zorgen over te maken. De haarzakjes gaan in de rustfase en pas na drie tot zes maanden valt nieuwe haargroei te verwachten. Het hebben van geduld is misschien wel het moeilijkste aspect van een haartransplantatie. Nieuwe haargroei komt vanzelf tot ontwikkeling, dit gebeurt bij de een eerder dan bij de ander. Grafts die succesvol getransplanteerd zijn, blijven uw leven lang nieuwe haren produceren. De gebruikte grafts zijn niet gevoelig voor DHT en behouden deze bijzondere eigenschap ook na het verplaatsen. Ervaren artsen bereiken de beste resultaten en zorgen ervoor dat de grafts dezelfde groeirichting als de andere haren in het ontvangstgebied hebben.

Adviesgesprek haartransplantatie België

Denkt u na over een haartransplantatie als oplossing voor haarverlies? Cosmedics is gevestigd in Hulshout/Westmeerbeek. Dokter Anthone is ISHRS geregistreerd en past de FUE-techniek toe bij haartransplantaties. In een vrijblijvend gesprek krijgt u te horen of de ingreep voor u de beste behandeling is en hoe de ingreep eruitziet. Dokter Anthone neemt het behandeltraject uitgebreid met u door en geeft een toelichting op de risico’s en bijwerkingen die bij een haartransplantatie horen. Ook uw actuele gezondheid en medische achtergrond komen aan bod en zijn van invloed op uw geschiktheid. Krijg antwoorden op de vragen die u heeft en vergelijk de offerte met andere prijsopgaven die u heeft gekregen. Een afspraak maakt u eenvoudig online, of door telefonisch contact met onze medewerkers op te nemen. We zijn bereikbaar op +32470087333

Gerelateerde artikelen: