0470/087333 of 070/087334 info@cosmedics.be

Ideaal in

icoon zomer icoon lente icoon herfst icoon winter

Duurtijd

60min

Downtijd

enkele uurtjes

Vit.C Medifacial

tegen zonneschade

Think orange

Vitamine C peel:

VitC is één van de 5 anti-aging supersterren: het is een  krachtige anti-oxidant, het bleekt donkere pigmentvlekken en geef uw huid een gezonde uitstraling.

UVA en UVB stralen van de zon kunnen bruine vlekken op uw huid veroorzaken. Dit noemt men hyperpigmentatie. Om terug een frisse en egale huidskleur te krijgen is vitamine C een uitstekende keuze. Dit is immers een anti-oxidant die pigment verlicht zonder een negatieve invloed te hebben op de normale huidskleur. In deze op maat gemaakte medifacial wordt vitC in drie lagen op de huid aangebracht en ingemasseerd.

 

  • Pigmentstoornissen
  • Anti-aging
  • Anti-oxidant
  • Licht collageenstimulaterend

Think orange is een therapeutische medifacial die vooral gebruikt wordt om pigmentstoornissen door zonneschade aan te pakken.

Deze gelaatsbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, maar kan wel prikken of meer roodheid geven bij gevoelige huid.

Deze behandeling kan roodheid geven, maar dit trekt weg na enkele uren. De dagen nadien kan wel wat kruimel-effect opgemerkt worden. Het is belangrijk dat hieraan niet wordt gekrabt, anders is littekenvorming door wondjes mogelijk.

De huid ziet er al na één behandeling gladder, zachter en frisser uit, maar voor een optimaal resultaat is een kuur van 4 à 6 behandelingen nodig om de 6 weken.

Voor de behandeling is geen speciale voorbereiding nodig.

Na de behandeling mag onmiddellijk make-up worden aangebracht. Ook de gebruikelijke dag- en nacht thuisproducten mogen gebruikt worden.

  • 3-lagige vitC behandeling
  • Led

Andere therapeutische medifacials

let there be light

here comes the sun

molded like clay

Kom eens langs

Contactinfo

info@cosmedics.be

0470/087333 of 0470/08334

Boudewijnlaan 18
2220 Heist-op-den-Berg

Kom langs

We zijn gelegen op wandelafstand van het station van Heist-op-den-Berg.

Er is parkeergelegenheid voor de deur.