0470/087333 of 070/087334 info@cosmedics.be

Onda is een revolutionair én uniek body contouring systeem dat gebruik maakt van Coolwaves™.

Speciale microgolven vernietigen permanent en gericht vetcellen en pakken zo plaatselijke vetophopingen, cellulite en huidverslapping aan. De golven stimuleren daarbovenop de aanmaak van nieuw collageen en houden de huid continue koel zodat er geen beschadigingen optreden. Zo ben je zeker van een doeltreffende behandeling die bovendien veilig, pijnloos en niet-invasief is.

gem. duur

15 min./zone

pijnniveau

een beetje ongemak

kuur : beurten/per

min. 3x, om de maand

resultaat na

enkele weken

r

neveneffecten

soms beetje gevoelig

WAARVOOR DIENT HET?

Behandeling van opgehoopt vet

De Coolwaves™ dringen diep door in de membranen van onderhuidse vetcellen. Vernietigde cellen worden vervolgens afgevoerd door de stimulatie van fysiologische metabolische processen. Het omringende weefsel herstelt en neemt een nieuwe vorm aan, wat voor een strakkere look zorgt.

De Coolwaves™ richten zich effectief op het bindweefsel tussen de opgehoopte vetcellen in de meer gevorderde stadia van cellulite.

De Coolwaves™ induceren een onmiddellijke krimping van de collageenvezels in de onderhuid en stimuleren de productie van nieuw collageen, waardoor het weefsel compacter wordt.

WERKING

De revolutionaire Coolwaves™ stuurt gericht golven via een frequentie die erg goed geabsorbeerd wordt door vetcellen, eerder dan door watermoleculen. De twee buitenste huidlagen, die net veel watermoleculen bevatten, absorberen dus veel minder van deze golven. Daardoor gaat 80% van de energie van de Coolwaves™ rechtstreeks naar de vetcellen! Slechts 20% van de overblijvende energie gaat naar de dermis en de epidermis. Om de huid te beschermen en om de ervaring nog comfortabeler te maken, wordt de huid extra afgekoeld tijdens de behandeling.

WANNEER ZIE JE RESULTAAT?

Er zijn 3 tot 4 sessies met een periode van een maand ertussen nodig om het beste resultaat te verkrijgen. De sessies duren tussen 8 en 12 minuten, dus het is een snelle en niet-invasieve behandeling.

De resultaten van de Onda-behandeling zijn zichtbaar vanaf de tweede sessie.

Het is raadzaam om tijdens de hele behandeling een gezonde levensstijl aan te houden om optimale resultaten te garanderen.

CONTRA INDICATIES

In sommige gevallen wordt het gebruik van Onda afgeraden:

 • Huidziekten (ontsteking, infectie, blauwe plekken, herpes, enz.)
 • Ernstige vaataandoeningen
 • Risico op flebitis of trombose – voorgeschiedenis van flebitis of trombose
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Gedecompenseerde diabetes type I en II
 • Infectieziekten (vooral hepatitis B en C)
 • Implantaten in het behandelde gebied
 • Getransplanteerde organen
 • Stollingsstoornissen met bloedingsdiathese
 • Cardiale implantaten/pacemakers
 • Lever-/nierproblemen
 • Gevoeligheid voor het apparaat
UITVOERING DOOR MEDISCH GESCHOOLD PERSONEEL

De Onda Coolwaves ™ behandelingen worden enkel uitgevoerd door medisch geschoold personeel. We bekijken samen hoe jij jezelf écht goed kan voelen. Niemand is hetzelfde en daarom geloven we in een persoonlijke aanpak op maat van jouw lichaam. Van de eerste consultatie en de uitvoering van de behandeling tot de opvolging en nazorg, we staan helemaal klaar voor jou!

Stationsstraat 151

2235 Hulshout/Westmeerbeek

0470/087333 – 0470/087334

info@cosmedics.be

Altijd op afspraak