0470/087333 of 070/087334 info@cosmedics.be

Micro haar pigmentatie foto’s

Zoekt u micro haar pigmentatie foto’s? Soms is een haartransplantatie geen optie. Bijvoorbeeld omdat er niet voldoende donorhaar is. Of omdat de moeite van een haarimplantatie niet in verhouding staat tot een realistisch resultaat. Micro haar pigmentatie is een alternatieve oplossing, voor mensen die iets aan het haarverlies willen laten doen. Bij deze behandelmethode bootst gekleurd pigment haarstoppels na, die met het blote oog niet van natuurlijke haarstoppels te onderscheiden zijn. Micro haar pigmentatie foto’s laten zien hoe de resultaten van de behandeling zijn.

Voorbeelden micro haar pigmentatie foto’s

Micro haar pigmentatie, MHP, is niet alleen geschikt voor mannen bij wie het haarverlies te ver gevorderd is om nog een haartransplantatie toe te laten passen. Ook voor mensen die een uitgedunde haardos voller willen laten lijken, of waarbij op de hoofdhuid opvallende littekens aanwezig zijn, is MHP een geschikte oplossing. In tegenstelling tot een haartransplantatie is MHP geschikt voor het behandelen van wisselende vormen en oorzaken van haarverlies, zoals alopecia areata en haaruitval na een medische behandeling. Online vindt u talloze MHP voor en na foto’s die u een goed beeld geven van de ingreep en de mogelijkheden.

Gekleurd pigment voor een verzorgde uitstraling

Bij een MHP-behandeling brengt een specialist minuscule pigment puntjes aan in de bovenste hoofdhuidlaag. Het injecteren gebeurt met een apparaat dat op het eerste gezicht veel wegheeft van een tatoeageapparaat. Omdat het semipermanente pigment minder diep in de huidlagen doordringt, vervaagd de kleur met de tijd. Specialisten werken met duurzame, hypoallergene pigmenten die niet verkleuren of een blauwachtige tint aannemen. Nabehandelingen of touch-ups zijn doorgaans eens in de twaalf tot vierentwintig maanden wenselijk. Dit hangt onder meer af van uw levensstijl en de manier waarop u de hoofdhuid verzorgt.

Verloop MHP-behandeling

Alhoewel de behandeling niet-operatief is, gaat er altijd een consult aan de ingreep vooraf. U wordt door de specialist ontvangen in een rustige omgeving. Uiteraard komt het haarverlies en de oorzaak daarvan aan bod, maar de specialist stelt ook vragen over uw gezondheid en medische geschiedenis. Micro haar pigmentatie is een behandelmethode die op uw situatie wordt afgestemd. Afhankelijk van de mate van haarverlies, stelt de behandelaar het aantal hoofdzones dat u kunt laten behandelen voor. Om dit visueel vorm te geven, krijgt u MHP voor en na foto’s te zien van behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. De specialist wijst bij de beelden op de behandelde zones en het aantal sessies dat is toegepast. Een doorsnee behandeling bestaat uit drie sessies. Voordat u de kliniek verlaat ontvangt u een behandelplan en prijsopgave op maat.

Eerste behandelsessie

Micro haar pigmentatie heeft geen langdurige of speciale voorbereiding nodig. Mensen die bloedverdunners gebruiken, krijgen het advies om het gebruik tijdelijk aan te passen. Heeft u op de geplande behandeldag last van actieve hoofdhuidinfecties en/of schilferingen dan stelt de specialist de sessie uit tot een latere datum. De ingreep gebeurt zonder verdovingen, is niet echt pijnlijk en duurt een paar uur. Als u gevoelig bent of opziet tegen de sessie, bespreekt dan het gebruik van een verdovende crème met de behandelaar. Het gevoel is dan beperkt, het enige wat u voelt zijn misschien irritaties van het lange zitten.

Meteen resultaat

Het bijzondere voordeel van micro haar pigmentatie is dat u meteen na de eerste sessie verbetering ziet. Een kaal hoofd heeft het uiterlijk van een kortgeschoren kapsel, kale plekken vallen minder op en een uitgedunde haardos ziet er voller uit. Als u ervaringen leest op een forum, probeer dan ook te zoeken naar beeldmateriaal dat mensen na een sessie hebben geplaatst. U ziet dan goed hoe het behandelgebied eruit ziet. De hoofdhuid is soms licht gezwollen en rode verkleuringen zijn niet te voorkomen. Het duurt een paar dagen voordat de huid is genezen. U hoeft geen vrijaf te nemen van uw werk. Het enige waar u rekening mee houdt, is dat u het gebruik van de sauna en/of een duik in het zwembad uitstelt.

Volgende sessies

Tussen de sessies zit een periode van een aantal weken. De hoofdhuid krijgt voldoende tijd om te herstellen. Een klein percentage van het ingebrachte pigment wordt op natuurlijke manier door het lichaam afgebroken. Al na de tweede sessie hebben de meeste mensen een indrukwekkend resultaat. De derde en laatste sessie is in dat geval meer een verfijning of touch-up. Door verschillende, persoonlijke, omstandigheden gebeurt dat soms extra sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Micro haar pigmentatie heeft langdurige resultaten. Touch-ups frissen de kleur van het pigment op en maken aanpassing van bijvoorbeeld de haarlijn mogelijk. Zo is uw haardracht altijd in overeenstemming met uw uitstraling.

Online MHP foto’s zoeken

Het internet is een bijna onuitputtelijke informatiebron. Bij het gebruik van de zoekterm ‘micro haar pigmentatie foto’s’ krijgt u ontelbare resultaten. Probeer niet alleen maar naar de voor en na foto’s te kijken die vanaf een afstandje zijn genomen. Zoek naar close-ups waarbij de hoofdhuid goed zichtbaar is en kijk naar het aangebrachte pigment. Springt het pigment in het oog? Lijkt het resultaat natuurlijk? Hoeveel sessies hebben plaatsgevonden? Geen behandeling is hetzelfde en dat is ook de reden dat foto’s niet hetzelfde zijn. Bovendien hebben specialisten uiteenlopende ervaring met het toepassen van de behandelmethode. Lees reviews over behandelingen die hebben plaatsgevonden en probeer persoonlijk met verschillende specialisten kennis te maken.

Kosten micro haar pigmentatie

Micro haar pigmentatie is voordeliger dan een haartransplantatie. De techniek geeft alleen maar optisch resultaat, het pigment heeft geen enkele invloed op de natuurlijke haargroei. Kosten variëren en de omvang van de ingreep is van invloed op de prijs die u betaalt. Vergelijkt u de tarieven met elkaar? Kijk hoeveel hoofdzones behandeld worden en uit hoeveel sessies een MHP-behandeling bestaat.

Advies bij haaruitval

Bij het zien van overmatig haarverlies schakelen mensen regelmatig in de stressmodus. Dit is aan de ene kant logisch, maar aan de andere kant zijn er tegenwoordig prima behandelmethoden beschikbaar. Welke techniek het beste bij u past, hangt onder andere af van de oorzaak. Kom gerust eens langs bij Cosmedics voor een vrijblijvend behandeladvies. U bereikt ons telefonisch op +32470087333.

Micro haar pigmentatie foto’s – FAQ

Gerelateerde artikelen: