0470/087333 of 070/087334 info@cosmedics.be
Alles voor het

lichaam

Regeneratieve en esthetische behandelingen

 

buisjes met bloed en groeifactoren voor PRP

BODYCONTOURING

bodycontouring

ONDA

De ONDA Coolwaves™ behandeling is dé oplossing voor plaatselijk vet, sinaasappelhuid en huidverslapping, en dit zowel voor mannen en vrouwen. Het is een snelle en pijnloze manier om je lichaam strakker te krijgen. De behandeling kan overal op het lichaam worden toegepast (bv. de armen, dijen, buik, rug, benen enz.) met uitzondering van het aangezicht. De ONDA behoeft geen specifieke naverzorging, hoewel voldoende lichaamsbeweging kan helpen voor een beter resultaat.

Het ONDA toestel is alleen op bepaalde dagen in onze praktijk, dus vergeet niet om tijdig je afspraak in te plannen!

fijne spataders op been

SPINADERTJES

SPINADERTJES

Weg met die ontsierende lijntjes

Ons lichaam bestaat uit talloze bloedvaten.  Indien de vaatwanden verzwakt zijn, kunnen deze zichtbaar worden als spinadertjes : fijne lichtrode tot donkerpaarse lijntjes rond een rode kern. Als er meerdere aanwezig zijn spreken we van couperose. Dit  kan  voorkomen in het gelaat, op de kin, hals en decolleté.

Ook op de rest van het lichaam kunnen fijne adertjes voorkomen. Ze zijn onschadelijk en vormen vooral een cosmetisch probleem.

Vele fijne adertjes kunnen echter een teken zijn van een aandoening van de dieper liggende, grotere aderen, zeker als er veel gegroepeerd zijn op de enkel.

We verwijderen spinadertjes met de laser. Voor grotere spataders, of als we een probleem vermoeden, verwijzen we door naar een specialist.

tattoo verwijdering

TATTOO VERWIJDERING

tattoo verwijdering

Als je spijt hebt van die ene beslissing

Een tatoeage verwijder je op een veilige manier door middel van lasertherapie. Na elke behandeling zal de tattoo een beetje meer vervagen tot hij bijna volledig is verdwenen.

Het aantal behandelingen varieert naargelang de dattoo, met tussenpozen van een 6-tal weken om de huid te laten genezen. Je kan zelf al eens een inschatting maken via de Kirby-Desai schaal. Dit is natuurlijk maar een schatting, dit kan nog variëren tijdens het behandelproces.