nlenHoogzand 47/0/1 - 2235 Westmeerbeek - 0470 087333

COSMEDICS PROBEAUTY

beautiful skin requires commitment

De COSMEDICS PROBEAUTY gelaatsverzorgingen worden door ons op maat gemaakt met een algemene verbetering van de huidstructuur en behandeling van huid of andere problemen voor ogen.

De COSMEDICS BEAUTY gelaatsverzorgingen zijn gericht op een onmiddellijk zichtbaar resultaat.

EEN MOOIE HUID IS DE PERFECTE BASIS

De grote hollywoodsterren zien er op de rode loper altijd spectaculair uit. Een prachtig kapsel, een perfect gekozen outfit met aangepaste accessoires, en natuurlijk ook een stralend gezicht met perfecte teint en make-up. Maar dat perfect uiterlijk kost enorm veel tijd en investering. Sterren zijn steeds op zoek naar de beste manieren om hun jeugdige en gave voorkomen te behouden. Een van die manieren zijn doeltreffende gelaatsverzorgingen op regelmatige basis.

GELAATSVERZORGINGEN

Huidverbeterende gelaatsverzorgingen en een goed huidverzorgingsregime zijn de basis voor een mooie huid. Wij bieden U een uitgebreid aanbod aan behandelingen, die u helpen een mooi, stralende huid te bekomen. Ons doel is het creëren van een tijdloze schoonheid, waarbij u er steeds optimaal uitziet voor uw leeftijd.

MET WELKE PROBLEMEN KAN U BIJ ONS TERECHT?

Acné, rosacea, rode of bruine vlekken in het gezicht, littekens, … voor al deze problemen – en meer – kan u bij ons terecht. We zoeken eerst naar de oorzaak van het probleem om het dan doeltreffend aan te pakken. Een combinatie van behandelingen is meestal de beste oplossing.

WELKE BEHANDELINGEN ZIJN GESCHIKT VOOR U?

Bij Cosmedics geloven we niet in een one-size-fits-all. Onze huidverbeterende gelaatsverzorgingen worden op maat samengesteld. U komt langs voor een gesprek. We bepalen uw huidtype en huidconditie, en u geeft aan wat uw wensen/problemen zijn. Rekening houdend met tijd, budget en wensen stellen we een behandelplan op om uw doel te bereiken.